Appartement huren: niet meer beschikbaar Clarastraat in Den Bosch

  • 108 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • 28 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Bosch. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Uniek en gestoffeerd 3-kamer appartement van ruim 108 m2 gelegen op de tweede verdieping van een prachtig karakteristiek pand, op een perfecte locatie in het centrum van de mooie stad 's-Hertogenbosch.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, ruime woonkamer met open keuken, apart toilet, badkamer en twee slaapkamers. De hoge plafonds lopen door tot aan de nok met de schuintes van het dak waardoor de ruimte je tegemoet komt.

In de straat zijn een breed scala winkels en horeca gevestigd, waaronder een supermarkt, diverse eetgelegenheden, en gespecialiseerde detailhandel.
Dit heerlijke appartement is goed onderhouden en bijzonder fraai gelegen in hartje binnenstad op loopafstand van alle gezellige restaurants en terrasjes van De Parade, De Korte Putstraat en De Uilenburg. De Sint-Jan’s Kathedraal om de hoek, nabij het NS-station en de uitvalswegen naar de randweg bereikt u in kort tijdsbestek. Wilt u liever even de stad ontvluchten en de natuur in? Dan loopt u zo vanuit de Clarastraat via de Papenhulst het natuurgebied 'het Bossche Broek' in. Kortom perfect!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Bosch
Wijk/buurt: Binnenstad-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart