Apartment for rent: no longer available Clarastraat in Den Bosch

  • 108 m2
  • 3 rooms
  • 27 Immediately
  • 28 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Den Bosch. You can contact the advertiser if you have any questions.

Uniek en gestoffeerd 3-kamer appartement van ruim 108 m2 gelegen op de tweede verdieping van een prachtig karakteristiek pand, op een perfecte locatie in het centrum van de mooie stad 's-Hertogenbosch.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, ruime woonkamer met open keuken, apart toilet, badkamer en twee slaapkamers. De hoge plafonds lopen door tot aan de nok met de schuintes van het dak waardoor de ruimte je tegemoet komt.

In de straat zijn een breed scala winkels en horeca gevestigd, waaronder een supermarkt, diverse eetgelegenheden, en gespecialiseerde detailhandel.
Dit heerlijke appartement is goed onderhouden en bijzonder fraai gelegen in hartje binnenstad op loopafstand van alle gezellige restaurants en terrasjes van De Parade, De Korte Putstraat en De Uilenburg. De Sint-Jan’s Kathedraal om de hoek, nabij het NS-station en de uitvalswegen naar de randweg bereikt u in kort tijdsbestek. Wilt u liever even de stad ontvluchten en de natuur in? Dan loopt u zo vanuit de Clarastraat via de Papenhulst het natuurgebied 'het Bossche Broek' in. Kortom perfect!

Read more with an subscription!

General information

City Den Bosch
District/Neighbourhood: Binnenstad-Oost
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map