Nanne zoekt een Kamer in Den Bosch

Nanne zoekt: Een Kamer in Den Bosch

  • Kamer
  • Min. 14 m2
  • Man
  • 18 Per direct

Hi,

Ik ben Nanne Poiesz, ik ben op zoek naar een kamer in Den Bosch. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben dus Nanne, ik ben geboren in Utrecht maar woon al een flink deel van mijn leven in Sittard. Ik ben 19 jaar oud. Na mijn middelbare school heb ik een tijdje in Eindhoven gestudeerd. Dit beviel niet echt en ben daarom daarmee gestopt. Uitgerust en wel na een kleine tussenperiode ga ik volgend schooljaar beginnen aan de studie Integrale Veiligheidskunde bij Avans Hogeschool in Den Bosch, waar ik heel veel zin in heb.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vrienden en ik houd van sporten. Voetballen met vrienden vind ik het allerleukst. Verder heb ik een passie voor autorijden en heel, heel veel muziek luisteren. Buiten het feit dat ik graag met de oordoppen in zit muziek te luisteren ben ik zelf ook een sociaal en enthousiast persoon. Een praatje hier of spelletje daar geniet ik dan ook zeker van. Ik ben geen grote druktemaker dus zul je van mij geen last hebben van geluidsoverlast.

Ik ben op zoek naar een huis redelijk in de buurt van het centrum met gezellige huisgenoten. Ik vind het fijn om mijn eigen ding te doen en dus niet om in een compleet gekke zuipschuit terecht te komen. Ik vind het wel heel gezellig om samen met huisgenoten en vrienden te koken en te eten en om s'avonds samen te chillen of een spelletje te spelen met een biertje erbij.

Ik hoop dat ik me een beetje heb kunnen voorstellen en ik hoor graag iets van je terug.

Groetjes,
Nanne Poiesz

Algemene informatie: Nanne
  Man, 21 jaar