Alicia zoekt een Kamer / Studio in Den Bosch

Alicia zoekt: Een Kamer / Studio in Den Bosch

  • Kamer / Studio
  • Min. 12 m2
  • Vrouw
  • 20 Per direct

Hallo

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Alicia, 23 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Oisterwijk. Ik ben op zoek naar een leuke kamer (en dus ook leuke, gezellige huisgenoten!) waar ik voor een onbepaalde tijd in kan.
Ik ben afgestudeerd in International Studies aan Universiteit Leiden en heb bijna 4 jaar in Den Haag gewoond in een gezellig huisje met 3 andere meiden voordat ik naar Malta was verhuisd.
Nu wil ik graag terug en ben ik op zoek naar een mooi plekje in Den Bosch.

Ik ben werkende en op zoek naar een kamer van liefst minimaal 12m2 met een budget van max 550EUR. Ik hou graag van lekker eten/koken, lezen, zwemmen en shoppen.
Graag wil ik in een huis wonen waar we gezellig samen op de bank kunnen zitten en een lekker drankje doen samen. Ik hou van gezamenlijk (uit)eten en kook heel graag Italiaans.
Ik ben best een vlot persoon en ik doe ook niet zo moeilijk over veel dingen.

Ik ben een echte dierenvriend en heb 2 kittens geadopteerd in Malta omdat die anders op straat waren beland. Heel graag zou ik dus een goed huis voor mijn schattige jongens willen hebben!
Ze zijn enorm lief, grote knuffelliefhebbers en totaal niet bang voor mensen. Als ik niet thuis ben mogen ze op mijn kamer blijven en ik zal EXTRA veel stofzuigen om te compenseren ;)

Ik hou van netjes wonen en soms rustig op mijn kamer netflixen, maar het liefts wil ik graag ook veel contact met mn huisgenoten!

Als je meer over me wilt weten, stuur me dan ajb een prive berichtje en hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten :)

Algemene informatie: Alicia
  Vrouw, 28 jaar