Appartement huren: niet meer beschikbaar Derde Rompert in Den Bosch

  • 40 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • 06 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Bosch. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Bent u op zoek naar TIJDELIJKE (VOOR 1 PERSOON) woonruimte? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Wij bieden een prachtige verdieping (HOSPITA) te huur aan met gedeelde faciliteiten in een rustige buurt.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Bij binnenkomst in de hal loopt u door naar de woonkamer van de verhuurder met de trap naar de eerste verdieping op. De gedeelde keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een prachtig granieten werkblad. Het U-vormige keukenblok is uitgerust met alle moderne apparatuur, zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, een koelkast en een vriezer.

De buurt waarin de woning zich bevindt is rustig en biedt alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels, restaurants en openbaar vervoer in de buurt.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij verwelkomen u graag in deze prachtige tijdelijke woonruimte!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Bosch
Wijk/buurt: De Rompert
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart