Appartement huren: niet meer beschikbaar Vughterstraat in Den Bosch

  • 42 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Bosch. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Furnished one bedroom apartment city centre Den Bosch. Kitchen with dishwasher, fridge and microwave/oven. Roof-terrace and storage room for a bike. Airconditioning and heating. Rent is exclusive of utilities

Gelegen op de 2e verdieping van een mooi pand, leuk en sfeervol GEMEUBILEERD 2-kamer appartement. Er is een gezamenlijke dakterras en een eigen (fiets)berging op het achtergelegen, afsluitbare binnenterrein.

Inhoud ca. 108 m3, woonoppervlak. ca. 42 m2, bouwjaar ca. 1870.

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, individuele meterkast en trapopgang.

1e Verdieping:
Gezamenlijk, zonnig dakterras, op het westen.

2e Verdieping:
Eigen entree in de hal met toegang tot de sfeervolle woonkamer met een plankenvloer, een tweetal dakkapellen en een dakraam. Vanuit de dakkapel aan de voorzijde heb je zicht over de Vughterstraat en de Kuipertjeswal. De woonkamer met open keuken, welke voorzien is van een wit keukenmeubel in rechte opstelling en een tweede wandmeubel, beide met diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de slaapkamer gesitueerd, eveneens met dakkapel. De badkamer is uitgerust met douchecabine, wastafelmeubel, toilet en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding. Tenslotte bevindt zich op de de overloop nog een vaste kast met o.a. de standplaats boiler.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Bosch
Wijk/buurt: Binnenstad-Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart