Berekent AppartementDenBosch makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementDen Bosch is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementDen Bosch bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Den Bosch vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Den Bosch. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Den Bosch. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Den Bosch, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Den Bosch, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Den Bosch. Op www.appartementdenbosch.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementDen Bosch of te reageren op een advertentie van een Appartement in Den Bosch.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Den Bosch, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Den Bosch kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementDen Bosch raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen