Appartement huren: niet meer beschikbaar Hoflaan in Den Bosch

  • 190 m2
  • 3 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Bosch. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

SPLINTERNIEUWE STADS WONING TE HUUR:

Welkom aan de Hoflaan gelegen in Terrazzo, een luxe eengezinswoning in het bruisende Paleiskwartier!
Dit splinternieuwe woonhuis, bouwjaar 2022, is perfect voor mensen die op zoek zijn naar comfortabel wonen met een vleugje luxe.

Deze woning aan de Hoflaan is een uitgelezen kans om te genieten in een prachtige stad. Vanuit hier kun je gemakkelijk de omgeving verkennen, zoals het natuurgebied Het Bossche Broek of een van de vele gezellige terrasjes aan de Binnendieze. Voor wie een combinatie zoekt van stadse levendigheid en rustige natuur, is dit de ideale plek om te wonen.

Stap naar buiten en laat je onderdompelen in de levendige sfeer van het Paleiskwartier. Deze trendy wijk staat bekend om zijn moderne architectuur en bruisende ambiance. Van hippe cafés en gezellige restaurants tot trendy boetiekjes en kleurrijke markten, hier vind je alles binnen handbereik. Bovendien ben je slechts enkele minuten verwijderd van het historische centrum van 's-Hertogenbosch.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Bosch
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart