Apartment for rent: no longer available Schout Van Raesfeltstraat in Den Bosch

  • 64 m2
  • 3 rooms
  • 13 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Den Bosch. You can contact the advertiser if you have any questions.

(soft) furnished 2 bedroom apartment in the north of Den Bosch. Located near shops and exit to highway.

Fantastisch gelegen appartement op de derde verdieping met leuk uitzicht over de omgeving. Al met al een leuk appartement, goed gesitueerd, netjes afgewerkt met veel wooncomfort.

Begane grond
Het appartement is gesitueerd op de 3e en tevens bovenste verdieping van het complex. Aan de achterzijde van het complex is er een mogelijkheid om de auto te parkeren en is er een aparte fietsen berging. Bij de hoofdingang op de begane grond is de centrale entree gesitueerd welke met een videofoon toegankelijk is. De lift en trap komen uit op de woonlaag van het appartement.

Appartement
Vanuit de hal heeft u toegang tot bijna alle vertrekken: de woonkamer met open keuken, een van de slaapkamers, de badkamer en de gemoderniseerde separate toiletruimte.

Binnen is er voldoende ruimte om een gezellige zithoek te plaatsen en richting de open keuken een eethoek.
De keuken is opgesteld in een hoek opstelling met meer dan voldoende kast- en werkruimte.
Er is een elektrische kookplaat met een oven.

Masterbedroom met laminaat vloer, een tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een doucheruimte en een wastafel met kastruimte. Tevens zijn hier de aansluitingen voor witgoedapparatuur.

Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer en airconditioning.

Omgeving
Het appartementencomplex is gelegen in de wijk “De Maaspoort”. Deze wijk is zeer gewild en gunstig gelegen door de combinatie van de rust en ruimte van het buitengebied en de gemakken van de stad. Op korte afstand vindt u de Maas met de prachtige uiterwaarden waar u heerlijk kunt wandelen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Goulmy en Baarplein of bij overdekt winkelcentrum De Lokerenpassage. Diverse scholen, sportvoorzieningen alsmede ook de grote uitvalswegen zoals de A2 en A59 zijn vanaf deze locatie uitstekend te bereiken. Bourgondisch en gezellig ’s-Hertogenbosch is tevens in korte tijd bereikbaar met fiets, openbaar vervoer of auto.

Read more with an subscription!

General information

City Den Bosch
District/Neighbourhood: Maasoever
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map